Ligging & Route
 
Onze camping is gelegen op zo'n 200 m van het strand & de duinen die je vlot en veilig kunt bereiken via de voetgangersbrug tegenover onze camping. Klik op deze link voor een luchtfoto van de direchte omgeving van park Haerendycke.
Haerendycke ligt op 2 km van het centrum van Wenduine en ca 5 km van het pittoreske De Haan. De jachthaven van Blankenberge ligt op ca 500m en het bruisende centrum van Blankenberge is slechts 1 km verwijderd.
Gezien de centrale ligging, is de camping een ideale uitvalsbasis voor een daguitstap naar de nabijgelegen kustplaatsen, Plopsaland of het historische Brugge.
De camping vormt tevens het startpunt voor diverse bewegwijzerde onvergetelijke wandeltochten langs het strand of door de Uitkerske Polders of de dijk van Blankenberge.
Route

 


Grotere kaart weergeven

Met de wagen
U neemt de E40 Richting Kust, in Jabbeke volgt u de A10 richting Oostende.
Bij het binnen rijden van Oostende draait u aan het Kennedy-rondpunt rechts mee richting Blankenberge- Knokke (N34). Voorbij het centrum van Wenduine rijdt u tot net voor Blankenberge op uw rechterkant ziet u de ingang van de camping.

Met de trein-tram
Vanaf het station van Blankenberge neemt u de tram richting Oostende. De tramhalte "Haerendycke" stopt net voor de ingang van de camping. Voor uurregelingen klik hier (website De Kusttram)